Детска градина "Слънчице- град Козлодуй!

Детска градина "Слънчице- град Козлодуй!

Нашето мото е:Искаме,знаем,можем

Новини

Весел Гергьовден

Великден!

Цветница е!

Проекти

''Нестле за по-здрави деца''
За да имат децата ни корени